Onze natuurlijke producten

We worden allemaal steeds bewuster van waar onze haren en hoofdhuid mee verzorgen en vinden het belangrijk dat we weten welke ingrediënten er allemaal in producten gebruikt worden. We vinden het daarbij ook belangrijk dat geen van de producten op dieren wordt getest.

Natulique Professional Hair Colour is ontwikkeld met de focus op natuurlijke ingrediënten die een zachte haarkleur en extra verzorging bieden. Een unieke en exclusieve formule, die door puur natuurlijk zonnebloemzaad extract, jojoba-olie en abrikooszaad olie toe te voegen, in staat is om een prettige haarkleuring te gebruiken met minder chemicaliën en met een beter eindresultaat.

Bekijk onze Natulique producten

 

Maria Nila is een Zweedse cosmeticafabrikant die zich richt op het ontwikkelen van 100% Vegan beauty producten. De missie van Maria Nila is de wereld voorzien van vriendelijke, duurzame beautyproducten in een professionele, bewuste en speelse manier. De toekomst van beauty is vegan en “climate friendly”

Bekijk onze Maria Nila producten

 

Olaplex kan worden gebruikt om beschadigd haar te herstellen door middel van een herstelbehandeling. Het kan ook worden toegevoegd aan elke kleuring en ontkleuring

om het haar te beschermen en te versterken. Olaplex zorgt ervoor dat het haar gezond, levendig en zijn veerkracht behoudt.