Nathalie Wolters

Haarsalon

Haar dat bij jou past!

De juiste behandelingen in combinatie met mooie en eerlijke producten zorgen ervoor dat jij weer stralend voor de dag komt, dat vind ik belangrijk! Bij mij krijg je altijd advies wat het beste bij jou past. Levendige kleuren, frisse blond tinten, goed vallende coupes en veerkrachtige krullen.

Speciale behandelingen.

Scalp and Skin Therapy Treatment

Het kalmeert een jeukende en of geïrriteerde hoofdhuid vanaf de allereerste applicatie inc een heerlijke hoofdhuid massage.

Highlights / Balayage

Mooie sprankelende tinten. Frisse blond tinten of diepte en dimentie creëren. Precies de tinten die mooi bij jou passen.

Krullen Knippen

Door de juiste knip technieken speciaal voor krullend haar laat ik jou krullen nog mooier vallen.

Onze natuurlijk producten

We worden allemaal steeds bewuster van waar onze haren en hoofdhuid mee verzorgen en vinden het belangrijk dat we weten welke ingrediënten er allemaal in producten gebruikt worden.
Daarom werk ik met de producten van Natulique.

De professionele haarkleuring van Natulique bestaat voor 98,02% uit biologische, natuurlijke ingrediënten.

De kleuring van Natulique is speciaal ontworpen met de nadruk op natuurlijke ingrediënten die zorgen voor een mildere haarkleuring en extra verzorging.

Een unieke en exclusieve formule met toegevoegd natuurlijk puur zonnebloemzaadextract, jojoba-olie en abrikozenpitolie. Een haarkleuring met minder chemicaliën en een betere functionaliteit.

De verzorging en stylingsproducten van Natulique bestaan uit een gemiddelde van 95% tot 100% Gecertificeerde Biologische en Natuurlijke Ingrediënten. En daarbij sulfaten, parabenen en siliconen vrij.

Superblij met mijn kleur, kapsel. Nathalie geeft je volledige aandacht, goed advies over de producten, haarverf. Analyse van je hoofdhuid, nog nooit eerder gehad bij de vele kappers die ik al heb gehad. Over hoe ik mijn haar geknipt wilde hebben hoefde ik het niet te hebben. Ze wist wat bij mij past(e). Nathalie is super gedreven in haar vak en weet dit goed over te brengen op de klant. Meer dan tevreden en verheug me weer op de volgende afspraak.

-

Nathalie neemt de tijd voor je, adviseert en de behandelingen worden professioneel uitgevoerd. Iedere keer weer ben ik zeer tevreden over het resultaat, helemaal aangezien ik met een bos krullen niet de makkelijkste haren heb.

-

Ik ben ontzettend goed geholpen door Nathalie. Goed geadviseerd en ook erg gezellig gehad. Hartelijk bedankt! Tot de volgende keer!

-